Mocht je  interesse hebben om  deze oer-wijsheid  te (her)ontdekken

en misschien zelfs ook anderen hierbij te begeleiden, dan verheugen we ons op je aanvraag.

Wees als een steen in het water en inspireer ook anderen, in vrijheid te leven.


Wij verheugen ons erop om jou te inspireren bij jouw Pranic FreedomQuest:

 

Marja Nieuwveld

Deze unieke FreedomQuest borrelde januari 2021 spontaan omhoog uit de bron van mijn essentie. Enkele zakelijke etiketjes zijn  coach, systemisch opsteller, MBTI-consultant, yoga-juf en water-ambassadeur voor het Gotthard gebied. 
Als medegrondlegger van de DoKi filosofie noem ik mijzelf creatief filosoof. Ook ben ik een doorgeefluikje voor een stroom aan woorden die zich inmiddels in 4 boeken hebben gemanifesteerd.
Sinds september 2018 leef ik van Licht en Liefde. In een notendop; ik heb geen eten nodig om te leven, maar geniet van proeverijtjes. Daarnaast ben ik moeder van een volwassen, schitterende zoon. De zomers breng ik grotendeels in Rotterdam door en in de winter trek ik mij terug op mijn berg. Maar eigenlijk ben ik een spiritueel wezen met menselijke ervaringen op weg naar herinnering.
I
k ben Licht & Liefde, net zoals jij.

Ik verheug me erop,  jou  te inspireren tijdens jouw reis naar vrijheid!

www.hetnieuweveld.nl
www.TheWave.one

Amudra Madhura

De belangrijkste woorden voor mij zijn vrijheid en liefde.
Mijn leven is nooit saai en normaal geweest, maar juist ondernemend en flexibel. Mijn openheid en warme energie geeft vertrouwen en zal je uitnodigen om vanuit je hoofd naar je lichaam te gaan en je gevoelswereld te herontdekken. Daardoor zal je bewustzijn zich verruimen en zullen er facetten van jou naar boven komen waarvan je niet eens wist dat jij ze had.  Zoals ik eruit zie ben ik ook, een beetje anders dan anderen. Niet zweverig maar juist met mijn beide voeten stevig op de aarde, goed in balans en daardoor erg verbonden met alles en iedereen om mij heen. Deze prachtige pranische levenswijze mag ik doorgeven via mijn pranic retreats. Daarnaast ben ik Orthomoleculair voedingsdeskundige, Kundalini yoga docent en Breathworkteacher.
www.amudramadhura.com