Deze Pranic FreedomQuest is ontstaan uit het niets en ontvouwt zich op natuurlijke wijze.

De organische vorm is op alle vlakken te herkennen en zal zich hierdoor over de hele wereld verspreiden. FreedomQuest is als een steen die je in het water gooit en de rimpels als
de universele waarheid die onze wereld weer in vertrouwen laat opbloeien.

 

"Door ons in vertrouwen te verbinden, ontstaat een golf van licht en liefde,

die de wortel van de angst uit ons duale denken wegspoelt."


Freedom Quest biedt een scala aan proeverijtjes op het gebied van het denken, het lichaam, de ziel, de natuur en het verbindende element
Hierdoor krijg je een bredere en zelfs een compleet andere kijk op het leven. Het is bedoeld als volgende stap op onze evolutionaire ladder.
Enige voor(ont)wikkeling, een open-mind en nieuwsgierigheid zijn de ingrediënten die jouw reis naar vrijheid de extra dimensie geven. 

De normale retreat is 7 dagen in kleine groepen, maar de aparte modullen zijn ook individueel te absorberen tijdens inspirerende één op één sessies. Heb je een groep van tussen de 8 en 12 Personen dan kun je ons ook uitnodigen om een retreat te komen geven.  

Wij verheugen ons op een flow van inspirerende deelnemers, die deze belangrijke oer-wijsheid de wereld in brengen.  

 

Quantum-Denken

Hoe zit de wereld in elkaar? Dit is de vraag waar ook Isaac Newton zich mee bezig hield. Met de vallende appel, heeft hij het principe van de zwaartekracht ontdekt. Kort daarop werd ook het mysterie van de elektriciteit en het magnetisme ontrafeld welke daarna maar voor het gemak samengevoegd werden. Het inzicht in elektromagnetisme was geboren. Dat wij geen biologische maar elektromagnetische-energie-wezens zijn, dringt al langzaam door.

De nieuwe wetenschappen quantumphysica en epi-genetica tonen aan dat wij tot zoveel meer in staat zijn, dan wij tot nu toe gedacht hebben.

Dat het verbindende element, dat we ook wel prana, chi of bewustzijn noemen, door ons denken gestuurd wordt, is een recente ontdekking die wij kunnen toepassen om de materiele wereld te creeeren.  Wij inspireren jou om de dans van de aantrekking & afstoting te ervaren en jouw unieke kracht te erkennen.

Wij hoeven de wereld niet te veranderen, slechts ons denken!

Lichaams-Vrijheid

Ons lichaam is geniaal en de processen grenzen aan een wonder. Zolang we niet weten wat en waarom het iets doet, laten we het in vertrouwen doen wat het moet doen.  Balans is hier het toverwoord.

Tijdens deze module gaan we aan de slag met alle hindernissen die jouw lichaam in de weg zitten om vrij te zijn. Om te beginnen, gaan we het lichaam leren accepteren om er uiteindelijk van te houden. Tijdens de Freedom Quest krijg je de mogelijkheid om beperkende overtuigingen en conditioneringen los te laten en te snuffelen aan de mogelijkheid om  een voedselvrijheid te leven. Als je je gevoed voelt, hoef je je niet meer te voeden. Schenk je lichaam beweging, dankbaarheid, bewustZIJN, ga uit de weg en laat het stromen. 

Vertrouw op de intelligente van je lichaam en volg je voeten. 

 

Ziele-Rust

Hoe ervaar je ziele-rust en hoe kun je dit bereiken? Een interessante vraag die voor iedereen waarschijnlijk anders te beantwoorden is. Het universele antwoord is "opruimen" wat in de weg zit om jouw ziel, jouw essentie te laten stromen en schijnen. Alles is energie, dus een vibratie die hoog of laag kan zijn en die constant in beweging is. Tijdens de FreedomQuest gaan we op alle vlakken opruimen zodat de vibratie hoger wordt en je een rust oftewel vrede gaat ervaren. Dit doen we door middel van FreedomBreath, Trauma-/FearRelease, diverse vormen van meditatie,  opstellingen en inzichten in de Bio-logische Natuurwetten. 

Door anders naar iets te kunnen kijken, verdwijnt je oordeel, transformeert het probleem/ziekte en ervaar je totale acceptatie.

Het is zoals het is.  

Natuur-Verbondenheid

Alles is bezield en verbonden met elkaar, maar het mentale weten is nog iets anders als het uiteindelijk te ervaren. De mens staat niet boven de natuur, ze is er een deel van. Door dit te ervaren via diverse methoden zoals Kneipen en andere inzichten leer je de werking en de symboliek van de natuur te herkennen.  Als je de kringloop van het leven en de oneindige intelligentie in de natuur begint te ontdekken, wordt het simpel en logisch.

NatuurVerbondenheid kun je vergelijken met eenheidservaringen en zullen zeker op het programma staan.  Je krijgt inzicht in de natuurwetten die de symbiotische dans van het leven en het wonderbaarblijke eenheidsbewustZIJN verklaren. 

Dans de dans van het leven en stroom als het water.

De universele waarheid ontdek je in het universum van je hart en leidt naar oneindige vrijheid.

De eerstvolgende FreedomQuest: zie agenda